AKSARAY / MERKEZ - Çağlayan İlkokulu

Ara

4-A sınıfı öğrencileri 2020-2021 eğitim öğretim yılında sınıf öğretmenleri Salih Gülüş rehberliğinde eTwinning projesi yürütecek.

'Çocuklar Dünyayı Destekliyor' E-Twinning Projesi

9 ülkeden 16 yabancı ve 10 Türk katılımcı ile yürütülen E-Twinning sosyal sorumluluk projesine okulumuz anasınıfı öğretmeni Kübra Baldemir Ergun Kasım ayında katılmış ve çalışmalarına başlamıştır.

Proje, pandemi süreciyle mücadele eden herkese zihinsel destek sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, salgın dönemlerinde çocukları dikkatli olmaya ve güvenlik kurallarına uymaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Proje içeriğine internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

1-A Sınıfı Öğrencileri ''Maskeli Hikayeler'' eTwinning projesi kapsamında Avrupa Kodlama Haftası(CODEWEEK) Etkinliğine Katıldı

Ara

Tüm öğrencilerin katılımıyla 2/A sınıfında sinema filmi izlendi.